Деловая сеть Ровно
Компании:826
Товары и услуги:22
Статьи и публикации:2
Тендеры и вакансии:0

Як збільшити термін експлуатації матраца?
Информация может быть не достоверна

Як збільшити термін експлуатації матраца?
31.07.2017
Упродовж перших двох-трьох місяців використання матраца не полінуєтеся його кожні два тижні перевертати.

     Кожен з нас, купуючи ту або іншу річ, прагне до того, щоб вона як можна довше залишалася у хорошому стані і ми могли довше насолоджуватися її використанням. Матрац тому не виключення. Ви можете купити дешевий матрац, можете придбати дорогий матрац, але у будь-якому випадку ми хочемо отримувати задоволення від його испольствования. Придбаваючи ортопедичний матрац, нехай навіть недорогий, ми сподіваємося, що він прослужить нам довгі роки. Але як же досягти того, щоб термін експлуатації матраца був досить тривалим?

     Почати правильно піклуватися про матрац треба вже з моменту його придбання, вірніше, у момент транспортування. Простежте, щоб виріб був правильно упакований, як того вимагає інструкція. Після купівлі матраца етикетку на виробі рекомендуємо не викидати, оскільки саме на ній вказані основні властивості матраца, а також деяка інформація про відхід саме за цією моделлю.

     Упродовж перших двох-трьох місяців використання матраца не полінуєтеся його кожні два тижні перевертати. При цьому не забувайте чергувати перевороти: один раз поміняйте місцями узголів'я і изножье матраца, а ще через пару тижнів просто переверніть на іншу сторону. Завдяки таким перевертанням, ваш матрац досягне ідеальної відповідності своїх властивостей матраца з параметрами вашого тіла.

     Так, до речі, на багатьох матрацах є присутніми ручки з боків - вони якраз і призначені для зручнішого перевертання виробу, а не для його шкарпетки, як багато хто думає.

Правила користування матрацом

      Якщо у вас є діти - переконаєте їх не стрибати і не скакати на матраці, оскільки він створений тільки для того, щоб на нім лежали або сиділи. Звичайно, якщо на матраці діти іноді вирішать поблазнювати, то нічого страшного, але якщо стрибати або давати матраци, непризначені для нього навантаження, то його термін служби може істотно скоротитися.

     Запам'ятайте - матраци забороняється складати. Ця заборона не відноситься тільки до тих моделей, на яких є позначка "Для трансформованих підстав". Щоб оберегти ваш матрац від забруднень рекомендується використати чохли або наматрацники - це може значно підвищити термін експлуатації матраца. Якщо ж у вас матрац все ж забруднився його треба вичистити - для цього підходить тільки сухе чищення спеціальними чистячими засобами.

     І, звичайно ж, намагайтеся нічого не проливати а матрац, оскільки потім можуть виникнути складнощі з його висиханням і вивітрюванням.

Правила використання латексного матраца

     Також необхідно відмітити, що якщо ви хочете, щоб ваш матрац був для вас максимально комфортний і прослужив багатьох років - потурбуйтеся про те, щоб у вас була спеціальна ортопедична основа. Це може бути і рівна плоска фанера, або дошки, або фабричні ламелі, які як правило йду в комплекті разом з ліжками. Звертаємо вашу увагу на те, що відстань між ламелями має бути не занадто великою. Інакше термін експлуатації матраца значно знизитися.

     Оптимальна відстань між ламелями складає не більше восьми сантиметрів.

     Якщо ви виконуватимете усі вищеперелічені рекомендації, то ваш матрац забезпечить вам комфортний відпочинок упродовж багатьох років.

посмотреть все (2)

Другие статьи и публикации компании:

Що таке ортопедичний матрац? Що таке ортопедичний матрац?
Информация может быть не достоверна
Перед тим, як відповісти на питання - "Так що ж таке -ортопедический матрац"? відмітимо, що насправді це поняття існує тільки в країнах СНД.
31.07.2017
Информация о продавце
  • +380 (06736) 019-20
  • вулиця Степана Бандери, 46, Рівне, Рівненська область, 33000
Магазин ортопедичних матраців та аксесуарів для сну у місті Рівне
×