Деловая сеть Ровно
Компании:826
Товары и услуги:22
Статьи и публикации:2
Тендеры и вакансии:0

Що таке ортопедичний матрац?
Информация может быть не достоверна

Що таке ортопедичний матрац?
31.07.2017
Перед тим, як відповісти на питання - "Так що ж таке -ортопедический матрац"? відмітимо, що насправді це поняття існує тільки в країнах СНД.

    Перед тим, як відповісти на питання - "Так що ж таке -ортопедический матрац"? відмітимо, що насправді це поняття існує тільки в країнах СНД. Насправді ортопедичних матраців не існує. Є окремо поняття "матрац" і окремо поняття "Ортопедичний ефект".

    Поняття "Ортопедичний матрац" прижилося в СНД із-за психології і менталітету нашої людини - нам важливі красиві і химерні слова, ми увесь час кудись поспішаємо, і у нас ніколи немає часу, для того, щоб вникати в якісь тонкощі і нюанси, нам важлива наявність когось товару, які все включає.

     Якщо ми прейдем у будь-який меблевий салон і попросимо показати нам ортопедичний матрац - нам запропонують декілька десятків варіантів, при чому тільки одиниці з продавців спробують пояснити, що пропоновані матраци насправді є не ортопедичними, а з ортопедичним ефектом. Але навіть в цих одиничних випадках мало хто може дохідливо розтлумачити в чому саме полягає цей ефект, яким від може, його плюси і мінуси.

     Цікавий той факт, що деякі фабрики по виробництву матраців спеціально для нашого ринку поставляють свої вироби з кричущими і принадними наклейками типу : "Ortopedica" або "Superortopedica". При чому в цьому провина не стільки зарубіжних фабрик, які як би обманюють і вводять в оману вітчизняного споживача об те, що цей товар є ортопедичним, а то і суперортопедичним матрацом, як їх змусили удатися до цього рішення СНДвські меблярі.

Саме вони вимагали у своїх постачальників тільки ортопедичні матраци, при цьому не спромігшись пояснити, що це взагалі таке. Оскільки ринок випробовував високий попит на отропедические матраци, а звичайні матраци з ортопедичним ефектом нікого не цікавили, фабрики виробники, відправляючи свою продукцію в країни СНД стали клеїти на звичайні матраци всілякі наклейки, що свідчать про їх унікальні властивості. Матраци дешевше стали називатися ортопедичними, подорожче - суперортопедичними.

Що ж таке ортопедичний ефект?

     Поняття "Ортопедія" відноситься до хірургії, але не до меблів. Матрац, звичайно ж не може вилікувати хвору спину, але може сприяти комфортному відпочинку, зняттю напруги і втоми, а також допомогти розвантажити хребет. Для здоров'я людини дуже важливо, щоб хребетний стовп під час сну або відпочинку людини на матраці знаходився у своєму природному положенні. Цього можна досягти тільки, якщо хребет не переобтяжений і не несе ніяких додаткових навантажень.

     Якщо говорити про матраци, в основі яких знаходиться пружинний блок, або про латексні матраци з однорідною перфорацією, то у таких матрацах ортопедичний ефект нижчий, ніж у вищеперелічених, із-за того ці матраци позбавлені різних зон жорсткості. Проте, завдяки сучасним технологіям і інноваційним рішенням в області виготовлення матраців, зараз існує багато способів добитися високого ортопедичного ефекту і у пружинних матраців і у беспружнных. При цьому "самі ортопедичні" матраци є і найдорожчими.

посмотреть все (2)

Другие статьи и публикации компании:

Як збільшити термін експлуатації матраца? Як збільшити термін експлуатації матраца?
Информация может быть не достоверна
Упродовж перших двох-трьох місяців використання матраца не полінуєтеся його кожні два тижні перевертати.
31.07.2017
Информация о продавце
  • +380 (06736) 019-20
  • вулиця Степана Бандери, 46, Рівне, Рівненська область, 33000
Магазин ортопедичних матраців та аксесуарів для сну у місті Рівне
×